اين کيک هم از همون سری درصد کالری حاصل از چربی زير سی درصده( همونه که تو پست قبلی نوشتم)
مواد لازم برای هيجده عدد کيک فنجونی(موکا مافین):
صد و شصت گرم شکر
دو قاشق مرباخوری بکينگ پودر
يک قاشق غذاخوری پودر قهوه آماده( منظور پودری هست که شما می ريزيد تو آب جوش و آماده خوردنه مثل پودرهای نسکافه، نه قهوه ای که بايد دم داد)
نصف قاشق مرباخوری پودر دارچين
کمی نمک
دو تخم مرغ
يک بسته وانيل(هشت گرم)
دويست و چهل ميلی ليتر شير
چهل گرم ماست
صد گرم مارگارين پنجاه درصد چربی
دويست و هشتاد گرم آرد
صد گرم شکلات تلخ رنده شده ( اگر آماده اش گيرتون نيومد خودتون می تونيد شکلات تلخ بگيريد و رنده کنيد)
مدت زمان تهيه خمير: حدود پانزده دقيقه
مدت زمان پخت: حدود بيست دقيقه( من بيست و پنج دقيقه گذاشتم اما بعد حس کردم بيشتر هم می تونستم بگذارم بمونه)
کالری هر عدد: صد و شصت و دو کيلو کالری
چربی: چهار و نه دهم گرم
کربوهيدرات: بيست و پنج و دو دهم گرم
بيست و هفت مميز چهل و نه صدم درصد کالری حاصل از چربی
طرز تهيه:
فر را روی حرارت دويست درجه روشن کنيد. داخل قالبهای کیک یزدی کاغذ مخصوص بگذارید
شکر، بکینگ پودر، پودر قهوه، دارچین نمک تخم مرغها شیر وانیل ماست و مارگارین ( درواقع همه مواد به جز آرد و شکلات) رو با هم مخلوط کرده و خوب بزنید تا شکرها به خوبی حل شوند و مخلوط نسبت یک دستی داشته باشید( مال من هر چی زدم تکه های ریز مارگارینش هوز پیدا بود و مایه اش هم خیلی آبکی بود اما ظاهرن مشکلی نداشت). بعد که این مواد خوب حل شدند آرد رو هم اضافه کنید و خوب بزنید( من معمولن از وقتی آرد رو اضافه می کنم دیگه با همزن برقی نمی زنم با قاشق هم می زنم) در آخر رنده های شکلات رو اضافه کنید و سعی کنید با همزدن مواد یکدست شوند.
مواد رو داخل قالبهای کیک بریزید و در طبقه وسط فر بگذارید حداقل بیست دقیقه بپزد( پیشنهاد من اینه که بعد از بیست دقیقه بهشون یک نگاهی بندازید و با تجربه خودتون ببینید کافیش بوده یا بیشتر هم میتونه بمونه.
نکته: اگر دوست دارید روی کیکتون هم شکلات داشته باشه( مثل اونی که من بالا عکسش رو گذاشتم) می تونید حدود نصف یا بیشتر از شکلات رو به مایه کیکتون بزنید و بقیه رو وقتی مواد رو در قالبها ریختین روی موادتون اضافه کنید
نوش جان
پی نوشت: من يک بار ديگه هم اين کيک رو درست کردم و سعی کردم مواد رو به روش خودم مخلوط کنم که نتيجه بهتری داد گفتم اينجا هم بنويسم:
به جای اينکه همه مواد رو باهم بزنم، اول از همه شکر و تخم مرغ و وانيل و پودر قهوه، دارچين و نمک رو با ميکسر زدم تا دونه های شکر تا حد زيادی حل شد، بعد شير رو گذاشتم يکی دو دقيقه تو ماکرو ويو تا ولرم شد و بکينگ پودر رو تو شير حل کردم، مارگارين رو هم به همين ترتيب يکی دو دقيقه گرم کردم تا از حالت کاملن جامد در اومد، شير و مارگارين و ماست رو هم يکی يکی اضافه کردم به مخلوط و هم زدم که مخلوط کاملن يکدستی ايجادشد. در آخر هم آرد رو اضافه کردم( اگر آرد رو کم کم و با الک به مواد اثافه کنيد خيلی يکدست تر می شه) و شکلات هم مثل دفعه قبل اضافه کردم، این دفعه مدت زمان پخت کيکها رو هم بيشتر کردم بين سی و پنج دقيقه تا چهل دقيقه تو فر بودن البته از بيست دقيقه که گذشت هر پنج دقيقه در فر رو باز می کردم نگاهی بهشون می انداختم که نسوزند