Thursday, August 7, 2008

اينم يکی از دستورات غذايی رژيمی از کتابی که جديدن از کتابخونه گرفتم و تاکيدش بر اينه که کمتر از سی درصد کالری غذا منبع چربی داشته باشه.
شنيتسل بوقلمون با پنير مازارلا(نوعی پنیر ایتالیایی):
برای چهار نفر
مدت زمان تهیه: حدود بیست و پنج دقیقه
کالری هر پرس: ۵۸۵ کیلو کالری
یازده گرم چربی
هفتاد و یک گرم کربوهیدرات
هفده درصد کاری حاصل از چربی مواد لازم:
چهار تکه نازک سينه بوقلمون( هر تکه حدود صد و پنجاه گرم)
نمک و فلفل، روغن زيتون ( توی کتاب نوشته يک قاشق غذا
خوری اما من برای دو تکه گوشت بيشتر از اين حرفها ريختم اما اگر شما ماهيتابه مناسب داريد احتمالن همون قدر روغن هم کفايت می کنه)
صد و بيست و پنج گرم پنير مازارلا
يک قوطی کنسرو گوجه فرنگی خرد شده( می تونيد تازه اش رو هم استفاده کنيد) ۲۸۵ ميلی ليتر وزن گوجه اش هست
نصف دسته تره فرنگی البته دسته های اينجا خيلی خيلی کوچيکن
کمی ليموعمانی
نان باگت طرز تهيه:
اول از همه فرتون رو رو حرارت دويست و پنجاه درجه روشن کنيد تا گرم بشه، قطعات بوقلمون رو نمک و فلفل بپاشيد و تو ماهيتابه مناسب که روغنتون رو توش داغ کرديد از هر طرف سه تا چهار دقيقه سرخ کنيد.
تکه های بوقلمون رو تو ظرفی که بتونید تو فر بگذارید کنار هم بچینید پنير مازارلا رو به هشت قطعه خرد کنيد و روی هر تکه گوشت دو تکه پنير بگذاريد، روی پنيرها رو با تکه های گوجه فرنگی بپوشانيد و کمی نمک و فلفل روشون بپاشيد. ظرفتون رو تو طبقه وسط فر بگذارید و پنج دقیقه بگذارید تو فر بمونه
تره فرنگی رو بشورید، کمی تکون بدید آبش بره و به صورت حلقه های کوچیک خرد کنید(من تازه اش گیرم نیومد فریزریش رو استفاده کردم)، وقتی شنیتسلها رو از فر درآوردید روی گوجه فرنگیها رو با تره فرنگی تزئین کنید و آخر سر کمی لیمو عمانی روشون بپاشید.
این غذا رو می تونید با باگت یا سیب زمینی پخته سرو کنید
نوش جان
اینم عکس دست پخت خودم

No comments: